Blodomloppet






Hejsan på er! Igår gjorde jag en insats och var med på blodomloppet med jobbet. Jag trodde enda fram tills igår att jag skulle springa 5km men det hade blivit krångel med min registrering så jag stod på gång. Men en av tjejerna som skulle springa hade ont i halsen så vi bytte. Så jag fick springa iallafall! :) Jag började att ställa mig med mina lagkamrater nästan längst bak. Efter ett tag drog jag ifrån dem för jag ändå ville få lite träning och pressa mig. Konstigt tyckte jag att det var folk som gick från början. Varför ställer de sig så långt fram då? Det är ju inte speciellt schysst. Det är svårt nog att springa om. Aja, jag i mål, fick medalj, banan och vatten sen fick vi som sprungit lov att vänta på fotgängarna eftersom vi hade en matkasse vi skulle ha picknick på efteråt. Mys. 
Mamma sprang milen och jag är så stolt över henne! Hon är verkligen jätteduktig med träningen och springer olika lopp så det tycker jag är strongt gjort. 
Imorse var jag ute med hopp-hunden. Jag blev svettig fast klockan var sju på morgonen. Fatta vilken fantastisk dag vi har framför oss! Ha det bra! 
Träning | blodomloppet | | Kommentera |
Upp