29/12

Älskar mina nya inköp! Trivs som lavan i vulkanen (#skadadgeolog) i det här och det är mer den stilen jag faktiskt vill ha. Varför gå runt i sånt man bara tycker är halvdant? Livet är för kort för sånt. 

Alicia, Kajsa och jag lunchade på peace&love caféet (älskar det stället) och jag åt bakad potatis med ärtpesto, hummus och en röra på soltorkade tomater. Mumma! Efter vi ätit delade vi ut julklappar och av Alicia fick jag ansiktsmask i den serien från body shop som jag använder så det var perfekt. Kajsa gav mig ett kilo av Leksands fröknäcke eftersom jag brukar äta upp deras lager när jag är på besök hehe. Jag fick även en bok som verkar väldigt spännande! Väldigt nöjd med dem julklapparna!  
Jag har länge velat utöka mina hål i öronen så the crew drog till ateljé liva där jag tog två till hål! Vill redan ta fler men måste låta de här läka först sen ska jag ha fler hehe. 
Justja köpte Bråvalla biljett nyss. Har så mycket härligt att se framemot under det första halvåret av 2017. I februari ska jag se min första shl match mellan Frölunda och Färjestad, jag fyller 20 och the 1975 konsert. I april är det tough Viking och i början av Maj ska jag springa vårruset. Jag ska se Coldplay i sommar på Ullevi och gå på både Bråvalla och peace and Love! Älskar när det händer grejer! Älskar upplevelser! 

Allmänt | | Kommentera |
Upp