Animalplanet

Djurfarmen skulle jag kunnat ha varit med på, iallafall idag. Okej, det kanske var lite överdrivet men jag och min arbetskollega (hihi så formell) hade sällskap mestadelen av eftermiddagen när vi skulle rensa rabatter. Det var en lite kissekatt som var hur kelig som helst. Han ville stryka sig hela tiden mot oss och han var väldigt lekfull också som störde mitt arbete när jag skulle ta bort gräs men det hade jag inga problem med, hehe. 
Vår häst Uno var det evigheter sen jag träffade så när mammsen och jag hade handlat klart åkte vi till honom för att lämna en mineralbalja. Vår stora Uno går med två andra hästar så en av dem kom också och hälsade på oss. Hästar är så gosiga. Jag saknar verkligen att rida, jag gick ju på ridskola förut, för det är väldigt roligt att hålla på med hästar och att vara ute i naturen på en hästrygg. Tyvärr är jag allergisk mot hästar så jag är inte där så ofta plus att jag har haft andra sporter plus ännu en gång är att jag tycker att Uno är lite för stor. Jag tycker att islandshästar är en perfekt storlek för hästar för de orkar en fullvuxen människa och de är inte alltför stora. Men sen är Uno världens snällaste och jag vet att han aldrig skulle göra någonting. Det är någonting vi verkligen har haft tur med vår djur för både Simba (hund) och Uno är snälla, nästan lite sådär töntiga om ni förstår vad jag menar?
Vid Uno går det också två getter och de är ju bara för söta. Dock är getögon lite läskiga ... 
Till middag åt jag lite råris, korvstroganoff (även fast jag såg värsta videoklippet och veganism och hur djuren blir slaktade. Överväger faktiskt att bli iallafall vegetarian men mina föräldrar skulle aldrig tillåta det så måste väl vänta tills efter jag flyttat hemifrån), röda linser, morot, gurka, tomat, broccoli och paprika. Mumsfillibabba och detta är exakt det jag kommer äta imorgon i matlåda till jobbet minus broccolin men det har jag inga problem med. 
Äh va sluddrigt det här inlägget blev men det reflekterar väl mig bra haha. 
Snart ska jag sova så jag orkar ännu en arbetsdag imorgon, godnatt people! 








Allmänt | | Kommentera |
Upp